طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
پرورش و نگهداری زنبور عسل
با ظرفیت یکهزار کندو
چکیده طرح:
عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از
گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم
های مفیدی از جمله آمیلاز، سوکراز، کاتالاز، پراکسیداز و لیپاز بوده و در
رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است.
ضمن اینکه مواد معدنی مختلفی مانند کلسیم، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کلر،
فسفر، گوگرد و ید نیز در عسل یافت میشوند.
عسل به
عنوان یک ماده کامل غذایی همچنین دارای انواع ویتامین ها
(B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسیدهای آلی ( اسید مالیک، وینیک، سیتریک، لاکتیک و
اگزالیک ) و پروتئینها بوده و میتواند 315 تا 335 کیلوکالری انرژی ( به
ازای هر یکصد گرم ) تولید نماید.
از
دیگر سو عسل دارای خواص درمانی، ضد عفونی کنندگی و حفاظت از مواد آلی در
مقابل تجزیه و فساد میباشد. ابن سینا دانشمند بزرگ ایران در کتاب قانون ،
در مورد معجون فلاسفه ( تهیه شده با عسل ) مینویسد :« ... در هنگام زیاد
شدن بلغم، اندرون را تقویت، نیرو را زیاد، اشتها را باز میکند، عسل ،
خوراکی است که جوانی را جاویدان میسازد، حافظه را نیرو میبخشد و گذشته را
در خاطره زنده میکند، اندیشه را پاک و زبان را میگشاید.»
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش
تعداد صفحات: 20
پس از خرید فایل، در قسمت نظرات ، درخواست خود را درمورد امضای درخواستی ثبت کنید.
بیاد داشته باشید که ثبت
شماره تراکنش خرید فایل
و آدرس ایمیل خود،
الزامی میباشد.
پس از بررسی و
تایید خرید شما، امضای هدیه
طی چهار روز، به ایمیل شما ارسال خواهد شد.