ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
خشک کن خورشیدی (درس:کاربرد انرژی های تجدیدپذیر در تاسیسات)
قسمتی از متن: خشک کردن مواد غذائی برای نگهداری آنها، از زمانی بسیار قدیم مرسوم بوده و انسانهای نخستین خشک کردن را یک هنر دانسته و برای خشک کردن و نگهداری انواع میوه ها مثل خرما و انجیر و انواع گوشت و ماهی اهمیت خاصی قائل بودند. ماهی خشک شده در جریان هوا- گوشت خشک شده در آفتاب- میوه ها و سبزیجات خشک شده، سالهاست که مورد استفاده قرار می گیرند.
نمک سود کردن- دود دادن- سولفوره کرده و سایر عملیات مشابه نیز برای خشک کردن و نگهداری مواد غذائی مورد استفاده بوده و هنوز هم در بسیاری از مناطق کاربرد دارند. وقوع جنگ جهانی اول و افزایش نیاز ارتشها در جنگ دوم جهانی، حجم تولیدات مواد غذائی خشک به خصوص میوه و سبزی را افزایش داد. سهولت حمل و نقل- جاگیری کم در انبارها و حمل کالا- فاسد نشدن مواد غذائی در حالت خشک، از امتیازاتی بودند که ارتشها را تشویق برای یک برنامه ریزی وسیعی کرد و در زمان جنگ از قطب شمال تا جنوب از مواد غذائی خشک برای تغذیه سربازان استفاده گردید. پیشرفتهای حاصل در زمینه تحقیقات مواد غذائی و نگهداری آنها، منجر به ابداع و طراحی سیستمهای جدیدی برای خشک کردن شده و با بکار بردن آنها، خصوصیات محصولات غذائی از جمله طعم طبیعی، رنگ و ارزش غذائی آنها تغییر نکرده و حتی اعتقاد بر این است که تولید مواد غذائی خشک قادر است بدون تغییر کیفیت آنها قیمتها را نیز کاهش داد. در ایران تکنولوژی خشک کردن مواد، زیاد مورد توجه قرار نگرفته و فقط چند کارخانه در زمینه تهیه و بسته بندی خشکبار و تهیه غذاهای آماده و سبزیجات خشک احداث شده ولی استفاده از روشهای سنتی برای خشک کردن سبزیجات، میوه، چای، توتون، علوفه و ماهی و گوشت از دیرباز متداول بوده و هنوز هم در بسیاری از نقاط کشور مورد استفاده می باشد.
...
فرمت فایل: DOCX word (قابل ویرایش) تعداد صفحات: 28
پس از خرید فایل، در قسمت نظرات ، درخواست خود را درمورد امضای درخواستی ثبت کنید.
بیاد داشته باشید که ثبت شماره تراکنش خرید فایل و آدرس ایمیل خود، الزامی میباشد.
پس از بررسی و تایید خرید شما، امضای هدیه طی چهار روز، به ایمیل شما ارسال خواهد شد.