ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
خلاصه طرح ۱
-۱ معرفی محصول ۲
نام و کد محصول
-۲-۱ شماره تعرفه گمرکی ۱۷
-۳-۱ شرایط واردات ۳۵
-۴-۱ بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی) ۳۵
-۵-۱ بررسی و اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ۴۰
-۶-۱ توضیح موارد مصرف و کاربرد ۴۲
-۷-۱ بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول ۴۲
-۸-۱ اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز ۴۲
-۹-۱ کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول ۴۳
-۱۰-۱ شرایط صادرات ۴۳
-۲ وضعیت عرضه و تقاضا ۴۳
-۱-۲ بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون ۴۳
-۲-۲ بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه یافته در دست اجرا ۴۳
۴۴ -۳-۲ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان سال ۸۴
-۴-۲ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه ۴۴
۴۴ -۵-۲ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان سال ۸۴
-۶-۲ بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ۴۵
-۳ بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور ۴۵
-۴ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول ۴۶
EP سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران افزودنی
شرکت شهرک های صنعتی استان کرمانشاه
-۵ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی ۴۶
-۶ میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه ۵۴
-۷ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ۵۴
-۸ وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ۵۵
-۹ بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت ۵۶
-۱۰ وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی ۵۷
-۱-۱۰ حمایت تعرفه گمرکی (محصولات و ماشین آلات) ۵۷
-۲-۱۰ حمایت های مالی (واحدهای موجود و طرح ها) ۵۸
-۱۱ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی ۵۹
-۱۲ منابع ۶۰
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید