پاورپوینت رنگدانه های طبیعی و کاربرد آن در صنایع غذایی


پاورپوینت / رشته صنایع غذایی

با افزایش سریع استفاده از رنگ های شیمیایی اثرات آنها بر مواد غذایی و سلامتی مصرف کنندگان مورد توجه قرار گرفت و این امر منجر به وضع قوانین زیادی در سراسر جهان در مورد استفاده از آنها شد به عنوان مثال در آمریکا استفاده مجاز از رنگ های سنتتیک از 700 به 7 مورد کاهش یافت. توسعه قابل توجه استفاده از رنگ ها و تجارت گسترده آنها از یک طرف و کاهش اعتماد مصرف کنندگان نسبت به صنایع غذایی به دلیل ترس از اثرات افزودنی ها بر سلامتی آنها از طرف دیگر به گسترش استفاده از رنگ های طبیعی در 25 سال اخیر منجر شده است.   رنگ ها به طور گسترده ای در تمام طبیعت، در میوه ها، سبزی ها، دانه ها و ریشه ها وجود دارند ما در غذاهای روزانه مقادیر زیادی از رنگدانه ها به خصوص آنتوسیانین ها، کاروتنوئیدها و کلروفیل ها را مصرف می کنیم. جذب این مواد از طریق مواد غذایی فرآیندشده با رنگهای طبیعی حائز اهمیت است. رنگ های طبیعی از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی دارای انواع متفاوتی هستند و تعدادی از آنها نسبت به اکسیداسیون، تغییر PH، نور و حلالیت ذاتی حساسند. این رنگ ها دارای پایداری کم و مشکلات در مصرف بوده و نسبت به رنگ های سنتتیک گران تر هستند. طی سال های اخیر روی رنگدانه های طبیعی تحقیقات زیادی صورت گرفته و بهبودهای زیادی در زمینه پایداری و حلالیت آنها به وجود آمده است. افزودنی های مورد استفاده در فرمولاسیون رنگ های طبیعی می توانند دارای اثری مهم و قابل توجه بر پایداری رنگ ها و سهولت استفاده و درجه رنگ باشند بیشتر پیشرفت های اخیر در استفاده از رنگ های طبیعی به منظور جلب توجه بیشتر مصرف کنندگان و کاهش حساسیت های منفی آنها نسبت به مواد غذایی فرآیند شده است. امروزه صنایع غذایی دارای طیفی گسترده از رنگ های طبیعی برای استفاده در فرآیند تولید بوده و برای در نظر گرفتن علایق مصرف کنندگان در مورد افزودنی های مورد استفاده در فرمولاسیون رنگ ها در رقابتی دائم هستند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد