ترجمه بیفیدوباکتر در محصولات لبنی: مروری بر خواص فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی


بیفیدوباکتر در محصولات لبنی: مروری بر خواص فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی، تولید اگزوپلی ساکارید، معیارهای انتخاب در محصولات لبنی و خواص درمانی

Bifidobacteria in milk products: An overview of physiological and biochemical properties, exopolysaccharide production, selection criteria of milk products and health benefits

مقاله: رشته صنایع غذایی

جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا کلیک نمایید

چکیده

تحقیقات و بهره وری تجاری از گونه بیفیدوباکتر در دهه گذشته به علت فواید سلامتی بالقوه آنها در غذاهای پروبیوتیک، به ویژه در محصولات لبنی افزایش یافته است. با این حال، کشت بیفیدوباکتر در شیر یک کار دشوار در مقایسه با غذای معمولی است زیرا شیر محیط خوبی برای رشد این میکروارگانیسم سخت نیست. بنابراین، گونه های مناسب بیفیدوباکتریوم برای محصولات لبنی باید بر اساس ایمنی و خواص تکنولوژیکی و عملکردی آنها انتخاب شوند. تعدادی از محصولات لبنی حاوی بیفیدوباکتر در بازارهای جهانی وجود دارند و تقاضا برای محصولات جدید با آگاهی از مزایای بالقوه درمانی محصولات حاوی بیفیدوباکتر افزایش یافته است. برخی از گونه های بیفیدوباکتریوم، از اگزوپلی ساکارید تولید، جدا و مشخص شده اند. در این پژوهش در مورد ویژگی های کلی بیفیدوباکتریا، محصولات اگزوپلی ساکارید، معیارهای انتخاب باکتری در محصولات لبنی، برنامه های کاربردی فعلی بیفیدوباکتر در محصولات لبنی، و خواص غذایی ودرمانی بیفیدیوباکتر بحث خواهد بود.   

کلمات کلیدی:

بیفیدوباکتریوم، محصولات لبنی، معیارهای انتخاب اگزوپلی ساکارید، خواص درمانی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد