ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
ترجمه مقاله بهینه سازی وابسته به بار لانه زنبوری برای قطعات ساندویچی – امکانات جدید با استفاده از افزودن ساختار لایه ای
Load-dependent Optimization of Honeycombs for Sandwich Components – New Possibilities by Using Additive Layer Manufacturing
رشته: عمران، معماری
جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید
چکیده:
با توجه به پیچیدگی هندسی، افزودنی های تولید لایه ای (ALM) فرآیندهایی را نشان می دهند که با پتانسیل بالا برای تولید قطعات سبک وزن استفاده می شوند. بنابراین، فرآیندهای ALM فعال تحقق اجزای مصنوعی طراحی همراه با تخصص می باشد، که بسته به شرایط بار و مرز بیرونی بهینه شده است. این بهینه سازی در یک حلقه بسته بر اساس، سه روش خواهد بود: در ابتدا، هر ساختمان لانه زنبوری سطحی بسیار سازگار دارد. در مرحله دوم، ساختار برای طراحی بسیار سبک وزن و بهینه شده است. ممکن است برای رسیدن به یک توزیع تنش همگن در بخش های مختلف ضخامت دیوار، قطر لانه زنبوری و مقدار تخصصی، بسته به تنش می باشد. در گذشته، اجزای عملکرد مانند موضوعات و یا تحمل مستقیم یکپارچه به هسته لانه زنبوری مربوط می باشد. با استفاده از تمام این مراحل به عنوان یک فرایند تکراری ممکن است برای کاهش جرم اجزای ساندویچ حدود 50 درصد در مقایسه با روش های معمولی باشد.
کلمات کلیدی: تخصصی، اجزای ساندویچی، باروابستگی، تولید افزودنی، اثر روزدگی، چفت در اتصالات