ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
اثرات سطوح مختلف منابع نیتروژنه بر رشد، درصد و مقدار اسانس و ترکیبات تشکیل دهنده اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L. )
فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش + فایل پاورپوینت PPT
فونت کاملاً استاندارد (نازنین 14) و با فاصله خطوط استاندارد (بطور متوسط در هر صفحه 14 تا 18 خط) می باشد و مطالب کاملاً روشن و پژوهشی می باشد!
فایل پاورپوینت این موضوع نیز در قسمت پاورپوینت ها برای دفاع ارائه شده است آماده است.
این پروژه در سطح کارشناسی ارشد می باشد.
فایل های پاورپوینت و فایل های داده های آزمایشات نیز موجود است.
به منظور بررسی اثر منابع و سطوخ مختلف نیتروژن بر روی رشد، درصد و مقدار اسانس، و اجزای تشکیل دهنده اسانس آویشن یک آزمایش گلخانه ای انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح 50 و 100 میلی گرم نیتروژن به ازای هر کیلوگرم خاک (100 و 200 کیلوگرم نیتروژن در هکتار) با استفاده از دو منبع نیتروژنه نیترات آمونیوم (33٪ نیتروژن) و اوره (46٪ نیتروژن) و تیمار شاهد (بدون اعمال کود نتیروژنه) بودند. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی (CRD) با سه تکرار انجام شد. بالاترین مقادیر وزن تر (45٫40 گرم / گیاهی) و وزن خشک شاخساره (15٫04 گرم / بوته) در تیمار 200 کیلوگرم نیتروژن در هکتار با استفاده از نیترات آمونیوم، حاصل شد. حداکثر درصد اسانس (0٫79 و 0٫8٪) هنگامی که نیترات آمونیوم (200 کیلوگرم نیتروژن در هکتار) حاصل شد. اجزای اصلی اسانس، تیمول (53٫70 – 63٫63٪)، گاماترپینن (7٫66 – 10٫82٪)، پاراسیمن (6٫37 – 8٫17٪)، کارواکرول (2٫86 – 6٫69٪)، ترپینولن (1٫85 – 3٫15٪) بتاکاریوفیلن (1٫99 – 2٫89٪) لینالول (1٫46 – 2٫04٪) شناسایی شدند. بیشترین درصد تیمول اسانس (63٫63٪) زمانی که گیاهان با نیترات آمونیوم (50 میلی گرم نیتروژن در کیلوگرم خاک) تغذیه شدند به دست آمد.
فهرست
چکیده 1
موضوع پژوهش…. 2
ماهیت مساله و ضرورت انجام پژوهش…. 2
اهداف پژوهش…. 4
1-1-کلیات تحقیق.. 6
1-1-1-گیاهان دارویی.. 6
1-1-2- آویشن باغی.. 7
1-1-2-1-معرفی گیاه 8
1-1-2-2-گیاهشناسی.. 9
1-1-2-3-نیازهای اکولوژیکی.. 10
1-1-2-4- زراعت گیاه 11
1-1-2-5- مواد موثره و اسانس آویشن.. 13
1-1-3-تولید اسانس در گیاهان دارویی.. 15
1-1-4-تغذیه گیاه 16
1-1-4-1-نیتروژن.. 16
1-1-4-2-کودهای نیتروژنه. 17
1-1-5-اثر تغذیه بر روی رشد و مواد موثره گیاهان دارویی.. 18
2-1-تحقیقات انجام شده، روی گیاه آویشن باغی.. 22
2-2-تحقیقات انجام شده، روی سایر گیاهان خانواده نعناعیان.. 24
2-3-تحقیقات انجام شده روی سایر گیاهان دارویی.. 26
3-1-نوع پژوهش…. 31
3-2-مکان و مواد پژوهش…. 32
3-3-تیمارها 33
3-3-1-نوع تیمارها 33
3-3-2-زمان اعمال تیمارها 34
3-3-3-روش اعمال تیمارها 34
3-4-پرورش و نگهداری گیاهان.. 35
3-5-اندازهگیریهای گلخانهای.. 37
3-6-اندازه گیری های آزمایشگاهی.. 38
3-6-1-استخراج اسانس…. 38
3-6-2-تجزیه اسانس…. 38
3-7-تجزیه داده ها 39
4-1- تأثیر منابع و سطوح کودهای نیتروژنه، بر رشد، درصد اسانس و مقدار اسانس آویشن باغی.. 42
4-1-1-رشد گیاه 43
4-1-1-1-وزن تر و خشک شاخساره و ریشه. 44
4-1-1-2- ارتفاع شاخساره گیاه 45
4-1-2-درصد و مقدار اسانس گیاه 46
4-2- تأثیر منابع و سطوح مختلف کودهای نیتروژنه، بر اجزاء تشکیل دهنده اسانس آویشن باغی.. 48
نتیجه گیری کلی.. 56
پیشنهادات… 57
منابع فارسی.. 58
منابع انگلیسی.. 63
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید