کرم های رایانه ای چگونه رفتار می کنند


مقدمه:
این مقاله به بحث درباره ساختار بنیادی (generic) و یا حداقل نمونه ای کرم های رایانه ای و استراتژی های رایج برای حمله به سیستم های جدید توسط این برنامه ها می پردازد. کرم های رایانه ای بطور عمده در شبکه ها گسترش می یابند، درعین حال این ها زیرمجموعه ای از ویروس های رایانه ای به شمار می روند. جالب است که حتی در مجامع تحقیقاتی امنیتی بسیاری از افراد ابراز می کنند که کرم های رایانه ای بطور قابل ملاحظه ای متفاوت از ویروس ها می باشند. در واقع حتی در درون CARO (سازمان محققین ضدویروس های رایانه ای) نیز هیچ دید مشترکی در مورد این که دقیقاً چه چیزی را باید به عنوان یک کرم رایانه ای تلقی کرد وجود ندارد.   
ما امیدوار هستیم که این دید مشترک را داشته باشیم اما به هر حال حداقل اندکی از ما در این مطلب توافق داریم که تمامی کرم های رایانه ای ویروس نیز به شمار می روند؛ بگذارید توضیح دهم.
استراتژی ایجاد آلودگی در بستر شبکه در واقع یکی از تفاوت های اولیه میان ویروس ها و کرم های رایانه ای است. علاوه بر این، کرم ها معمولاً نیازی به آلوده کردن فایل های دیگر نداشته و به صورت برنامه های مستقل انتشار می یابند. دیگر این که چندین کرم می توانند کنترل یک سیستم را از راه دور و بدون نیاز به کمک کاربر به دست گیرند که معمولاً از طریق نفوذ از یک یا چند نقطه ضعف صوفت می گیرد. با این حال این مشخصه های رایج در کرم های رایانه ای همیشه صادق نمی باشند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد