پاورپوینت فیزیولوژی تکمیلی کم آبیاری


محدودیت منابع آب، تزاید جمعیت و تلاش در راستای حذف و یا ترمیم کشاورزی کم بازده و تعالی کشاورزی نوین، سبب شده است تا ارزش نهاده های تولید و جایگاه تحقیقات بهینه سازی مصرف آب، ترقی یابد. اختصاص مقدار بهینه آب آبیاری به عنوان عامل اصلی تولید محصول در کشاورزی به خصوص در مناطق خشک و نیمه خشک که با کمبود منابع آب مواجهند یا در مناطقی که قیمت آب بسیار گران است اهمیت دارد.   

آب عمده ترین عامل بازدارنده در زراعت آبی و دیم محسوب می شود و به دلیل بحران فزاینده کمیت و کیفیت منابع آبی انتخاب استراتژی های مناسب در بهینه سازی مصرف آب ضروری است. بهینه سازی مصرف آب، کم مصرف کردن نیست بلکه به موقع و به مقدار لازم مصرف کردن است. به طوری که استراتژی کم آبیاری در کشت آبی و روش آبیاری تکمیلی در کشت دیم برای این منظور ابداع شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد