ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
فایل پاورپوینت (ppt) قابل ویرایش
فهرست:
فصل اول
مقدمه
اهمیت موضوع
اهداف تحقیق
فرضیات
فصل دوم: مروری بر پژوهش های انجام شده
فصل سوم: روش تحقیق
3. 1) کیفیت
3. 2) تخمین و تصریح مدل
3. 3) اثرات تغذیه ای تغییر قیمت
فصل چهارم: نتایج بحث
4. 1) روش پرداخت یارانه
4. 2) اولویت بندی در اعطای یارانه
4. 3) الگوی مصرف مصرف کنندگان
فصل پنجم: خلاصه و نتیجه گیری