ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
فهرست
منابع داخلی و مزیت رقابتی:
منابع مالی:
تجزیه و تحلیل زنجیره ارزش:
منابع و امکانات (خرید وامکانات):
مدیریت یا ساختار و زیربناهای سازمانی:
نقاط قوت و ضعف داخلی:
مقدمه:
رابطه بین واحدهای وظیفه ای سازمان:
یکپارچگی استراتژی و فرهنگ:
مدیریت:
مالی/ حسابداری:
جدول فهرستی از پرسش های مربوط به بررسی عوامل داخلی سازمان
مدیریت
بازاریابی
امورمالی
تولید
تحقیق و توسعه
سیستم اطلاعات رایانه
تکنیکهای پایه:
منحنی تجزیه:
منحنی تجربه و تعیین قیمت:
ارزیابی منحنی تجربه و تازه واردین:
تغییر شیب منحنی تجربه در طول زمان:
منحنی تجربه و مراحل مختلف تولید:
ارزیابی عوامل درونی: مدل GE
تعریف عوامل کلید درونی:
تکنیکهای جدولی:
تکنیک کارت سفید:
وجه یادگیری در رشد
مقدمه
قابلیتهای نیروی کار
معیارهای اصلی سنجش وضعیت کارکنان
اندازه گیری رضایت کارکنان
معیارهای سنجش عوامل ایجاد کننده رشد و یادگیری
زیر ساخت ها و سیستم های اطلاعاتی
انگیزش، اختیار، و هم جهتی (Moltivation, Empowerment, and Alignment)
معیارهای هم جهتی افراد و سازمان
معیار پیشنهادات اجرا شده برای سنجش انگیزه کارکنان
ارتباط معیارهای سنجش با استراتژی سازمان
کمبود معیارهای سنجش در زمینه یادگیری و رشد
پیگیری معیارهای مناسب از راههای نامناسب
معیارهای سنجش استراتژیک درمقابل معیارهای کنترل عملکرد
کارت امتیازی متوازن: وجه مشتریان
ضرورت توجه به وجه مشتریان در BSC
هسته اصلی معیارهای اندازه گیری مشتریان
الف – سهم بازار
ج – رضایت مشتریان
مقدمه
زمینه های استراتژیک برای وجه مالی
تبیین بازار مشتری
الف ترکیب و رشد درآمدها
ب کاهش هزینه / بهبود بهره وری
ج – بازگشت سرمایه گذاری و بهره برداری از داراییها
مقدمه
زنجیره اندشی فرایندهای داخلی:
لجستیک داخلی:
فرآیندهای اصلی
الگوی دوم
بازاریابی و فروش:
خدمات بعد از فروش:
فرآیندهای پشتیبانی:
معیارهای سنجش فرآیند تحقیق و توسعه
معیارهای سنجش طراحی و توسعه محصول
معیارهای سنجش هزینه
معیارهای سنجش کیفیت
معیارهای سنجش خدمات بعد از فروش