ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
Role of Cereal Secondary Metabolites Involved in Mediating the outcome of Plant-Pathogen Interactions
رشته: کشاورزی، امور زارعی
جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید
چکیده:
غلاتی مانند گندم، برنج و جو زیر بنای رژیم غذایی اصلی برای مصرف انسان در سطح جهان می باشند. تهدیدات زیادی بازده پایدار و ایمن این محصولات زا تحت تاثیر قرار می دهد از جمله تلفات از اثر پاتوژن، به خصوص قارچ می باشد. گیاهان مکانیزم های پیچیده تکامل یافته دارند و مقاومت در برابر پاتوژن، همراه با برنامه ریزی پاسخ مرگ سلولی، آزادی پروتئین مرتبط با بیماری زایی و انفجار اکسیداتیو می باشد. یکی دیگر از مکانیزم دیگر در دسترس سنتز و آزاد از متابولیت های ثانویه سمی به پاتوژن بالقوه است. کلاس های چند گانه از این ترکیبات استاتی سونو مشخص شده و خواص ضد قارچی خود را نشان داده است. با این حال عدم تکنیک های تحلیلی مناسب از پیشرفت شناسایی و بهره برداری تمشک از این متابولیت های جدید را مختل کرده است. در این بررسی، ما نقش متابولیت های ثانویه را در بیماری های محصول غلات و به طور خلاصه در روش تحلیلی با باز کردن قفل بالقوه آنها در کاهش تلفات عملکردی خواهیم داشت.
کلمات کلیدی: متابولیت ثانویه، دفاع بوته، پاتوژن، غلات، سوخت و ساز بدن، benzoxazinoid، isoprenoid، ترپن، فلاونوئید، گلیکوزیدهای سیانوژنیک، ماده موثر