فهرست:
* مقدمه
* تغییرات شیمیایی در پی انجماد
* ایا می توان غداهای منجمد را در جایخی یخچال نگهداری کرد
* هوا زدگی
* اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها
* فراورده های دامی
* سرد کردن گوشت های سفید و قرمز پیش از انجماد
* استفاده از سرما
* رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی
* منجمد کردن مواد غذایی
* حفظ کیفیت مواد غذایی
چکیده:
در پژوهش حاضر با عنوان: بررسی تاثیر جو عاطفی خانواده براعتماد به نفس فرزندان (دختران وپسران 19-13 سال شهر تهران) تست استاندارد عزت نفس کویر اسمیت بر 50 دختر و 50 پسر اجراشد، وبا استفاده از آزمون T استودنت نتایج زیر به دست آمد:
تاریخچه بانکداری در ایران:
بانک شاهی ایران:
صرافان ایرانی در مقام مقابله و رقابت با عملیات بانک جدید شرق برخاستند که اولین بانک بود و مرکزش در لندن و حوزه عملیاتی آن مناطق جنوبی آسیا بود این بانک در سال 1266 شمسی (1888 میلادی) در محل بانک تجاری (بازرگانی سابق) شروع به فعالیت کرد و برای جلب رضایت مشتریان و شروع فعالیت به حسابهای جاری 5/2% به حساب سپرده های ثابت به مدت 6 ماه 4% و یکسال 6% منفعت می داد. بانک با این اقدام خود 12% از نرخ بهره را کاهش داد و برای اولین بار اقدام به انتشار نوعی پول کاغذی به صورت حواله خزانه برای مبلغ 5قران به بالا و قابل پرداخت در وجه حامل نمود و در سال 1269 در مقابل دریافت 20000 لیره انگلیسی کلیه شعب و اثاثه بانک را به بانک شاهی واگذار نمود. ولی قبل از آنکه نتیجه قطعی و نهایی این رقابت حاصل شود حریف زورمند جای بانک شرق را گرفت و این حریف بانک شاهی ایران بود که مبتکر آن پاول جولیوس دوریتر در مقابل پرداخت 40000 لیره امتیاز عظیمی برای مدت 70 سال برای کشیدن راه آهن، حق انحصاری کلیه معادن جز (طلا، نقره، سنگ های قیمتی)، تأسیس بانک و غیره را به دست آورد. 25 ژوئیه 1872 برابر 10 مرداد 1215 شمسی این امتیاز بعدها لغو شد و امتیاز دیگری که اساس آن تأسیس بانک شاهی ایران بود به مدت 60 سال تأسیس گردید. یکی از عملیات عمده این بانک حق انحصاری نشر اسکناس بود. این بانک بر طبق قرارداد تا بهمن سال 1327 شمسی فعالیت می کرد. ادامه مطلب ...
پاورپوینت بررسی معماری کندوی زنبور عسل در قالب 24 اسلاید به همراه تصاویر زیبا از ساختمان هایی که با الهام از کندوی زبور عسل طراحی شده اند.
کندوی عسل را می توان معجزه معماری در دنیای طبیعی دانست که سمبل و نشانه عالی از شهرسازی است که توسط زنبورهای عسل ایجاد می شود.
مسئله مهم در خانه زنبور عسل استحکام این خانه ها است، که به هیچ وجه دچار خرابی نمی شود؛ گوشه یا عمق هر سلول ساختمان هرمی شکل به طوری مسدس ها را به هم پیوند می دهند، که راهی برای ورود به راهرو دیگر بنا گذاشته شده است، و در این متوازی الاضلاع یا ذوزنقه
ای شکل بودن دیوارهای مسدس که به وسیله زاویه ای به قسمت دیگر ر اه دارد،
ستونی را ایجاد می کند که سنگینی ساختمان را نگاه می دارد و موجب استحکام
بنا می گردند. هر یک از سلول
های ته این خانه ها از سه ستون تشکیل شده که در یک نقطه با هم تلاقی می
کنند، و ثابتشده که این ساختمان ها از لحاظ صرفه جویی در سرعت کار امتیاز
مخصوصی دارند؛ این مسدس ها به طوری ساخته شده اند که هم از لحاظ صرفه جویی،
و هم از لحاظ استحکام در درجه اول قرار دارند.
Reliability in Wireless Sensor Networks
رشته: کامپیوتر / مخابرات
جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا کلیک نمایید
چکیده:
در این مقاله، ما یک روش منحصر به فرد ارائه می کنیم که سطح خوشه داده قابلیت اطمینان با مصرف انرژی پایین ارائه را دهد. قبل از ارائه الگوریتم، ما یک الگوریتم انتخاب خوشه را با طول عمر طولانی مدت از خوشه و همچنین سلامت انتخاب خوشه سر در طول دوره انتخاب آن ارائه می کنند. طرح ما نه تنها تضمین قابلیت اطمینان داده ها را دارد بلکه جمع در خوشه سر و بلکه مجموعه ای از همسایگان منطقی-همبسته میان اعضای خوشه را فراهم می کند. ما گسل اندازه گیری سنسور در خوشه را در نظر می گیریم. نتایج شبیه سازی نشان می دهد در سطح خوبی از قابلیت اطمینان در اطلاعات جمع آوری شده در خوشه سر می باشد در حالی که مصرف انرژی کلی کم خوشه می باشد.
سنسور صفحه اول، شبکه های بی سیم، جمع آوری داده ها، قابلیت اطمینان، الگوریتم، خوشه تک هاپ.
ترجمه مقاله آموزش جدول زمانی تایوان با سرعت بالا سیستم ریلی مبتنی بر بهینه سازی با توجه به گردش و مشکلات
رشته: عمران / معماری
Optimization-based Train Timetables Generation for Taiwan HighSpeed
Rail System Considering Circulation and Disturbances
جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا کلیک نمایید
چکیده
دولت بیشتر و بیشتر در حال برنامه ریزی و یا ساخت با سرعت بالا راه آهن (HSR) با توجه به سیستم های خود، مکانیزم کنترل مرکزی سیستم و به عنوان مثال، جدول زمانی قطار می باشد که، باید بیشتر به منظور مقابله با اختلالات مختلف به دلیل بلایای بررسی شود. چند روش مبتنی بر بهینه سازی شکل گرفته است و با موفقیت برای تولید پایدار و قابل اعتماد جدول زمانی قطار استفاده می شود.
در مدارس راهنمایی شهر نیشابور
«چکیده»:
پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین ارزشیابی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان راهنمایی بر روی 64 دانش آموز و 64 معلم انجام گرفته است.
جهت گردآوری داده ها، 2 عدد پرسشنامه شامل سئوالات محقق ساخته، یکی ویژه دانش آموزان با تعداد 10 سئوال و دیگری ویژه معلم با تعداد 20 سئوال تهیه و اجرا شد، که بعد از تجزیه و تحلیل داده ها نتایج حاصل به شرح زیر می باشد:
اکثر دانش آموزان و معلّمان دوست دارند امتحانات به صورت کتبی برگزار شود زیرا این روش اضطراب دانش آموز را کاهش داده و نمره گذاری برای معلم را راحت تر می کند.
آنها معتقدند که ارزشیابی به شیوه کیفی و توصیفی بهتر است و برگزاری روش عملی و شفاهی ارزشیابی با مشکلاتی مواجه است. اکثر معلّمان از وضع موجود ارزشیابی راضی هستند که دلایل متفاوتی را برای آن می توان بیان کرد. ارزشیابی به صورت عملی و شفاهی در تشخیص مشکلات یادگیری فراگیران و رفع ابهامات جزئی آنها می تواند بسیار مؤثر باشد.
مقدمه:
با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات پرورش دهندگان شترمرغ در افریقای جنوبی است.
شترمرغ به طور کامل علفخوار نبوده و در حیات وحش قسمتی از غذای آنان را حشرات، پستانداران کوچک، مارمولک و گاهی تخم پرندگان تشکیل می دهد. اگرچه شترمرغ ها علف می خورند ولی غذای مورد علاقه آنان را برگ گیاهان دولپه ای و نیز دانه آنها تشکیل می دهد.
شترمرغ بر اساس عادت طبیعی در مراتع فقیر زندگی کرده و می تواند در این شرایط غذای کافی برای خود تهیه نماید، جائیکه گاو و حتی گوسفند قادر به زندگی نیستند.
مانند سایر دامها هزینه غذا یکی از عمده ترین مخارج پرورش شترمرغ را تشکیل می دهد. با استفاده از قابلیت شترمرغ در مصرف غذای فقیر و متنوع می توان تا حد زیادی از هزینه های پرورش کاست.
مقدمه:
از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب می نماید و در کنار اینها توجه به ذائقه مصرف کننندگان نیز حائز اهمیت می باشد در این طرح نیز تکنولوژی متداول تولید کیک وکلوچه استفاده شده است و قیمت تمام شده محصول براحتی قابل رقابت با محصولات مشابه داخلی می باشد. ادامه مطلب ...