ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
مقدّمه:
شیر و فرآوردهای آن به همان سهولت که به مصرف می رسد، تولید نمی گردد. مراحل تولید محصولات لبنی از تهیه شیر، جمع آوری، حمل ونقل و تحویل به کارخانه، تغییر و تبدیل در کارخانه و توزیع، تا رسیدن به دست مصرف کننده همواره با دشواریهای بسیاری همراه است، از این روبررسیهای علمی دقیق و برنامه ریزیهای قابل اجرای همگام با پیشرفت تکنولوژی را می طلبد. شیر به موجب آنکه غذایی است تقریباً کامل و کلیه عناصر لازم را به صورت متعادل دارا می باشد، بدیهی است که از حمله میکروبها مصون نمی ماند، و چنانچه در تهیه، نگهداری و توزیع آن دقّت کافی نشود، براثر آلودگی میکروبی به سرعت فاسد شده، مصرف آن نه تنها جبران کننده کمبود های غذایی بدن نخواهد بود، بلکه ممکن است منجر به عفونت یا مسمومیتهای غذایی نیز شود.