ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
موضوع:
مقاله آلودگی محیط زیست و تاثیر گیاهان در جلو گیری از آن
بررسی دو گیاه عشقه (Hedera colchica) و کلم زینتی (Brassica oleracea) به عنوان تصفیه کننده هوا
فرمت فایل: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
مقدمه
اهمیت موضوع پژوهش و پیشینه آن
آلودگی محیط زیست یکی از بزرگترین، یا حتی بزرگترین و حادترین معضل جهان امروز است. آسیب های بی شمار ناشی از آلاینده های گوناگون بر سلامتی انسان، زیست بوم ها و انواع موجودات زنده، توجه دانشمندان و محققان نقاط مختلف دنیا را به خود جلب نموده است. اهمیت این موضوع به حدی است که این دهه را دهه محیط زیست نامگذاری کرده اند تا تأکید بیشتری بر جدی بودن مساله آلودگی محیط زیست و لزوم توجه به آن و ضرورت یافتن راهکارهایی جهت جلوگیری از افزایش این مشکل باشد.
فهرست 1
فصل اول 4
مقدمه 4
اهمیت موضوع پژوهش و پیشینه آن 4
1-2- آلودگی هوا و آلاینده ها 15
1-2-2- آلاینده های گوگردی 20
1-2-3- آلاینده های نیتروژنی 20
1-2-4- ازن 21
1-2-5- فلوئور 22
1-2-6- پراکسی استیل نیترات (PAN) 23
1-2-7- باران های اسیدی 25
1-2-8- فلزات سنگین 26
1-3- اثرات آلودگی هوا بر گیاهان 30
1-3-1-عوامل موثر برمیزان آسیب پذیری نسبت به آلودگی هوا 30
1-3-1-3- عوامل محیطی: 34
1-3-2- اثرات آلاینده های گوناگون بر گیاهان 37
1-3-2-2- اثرات آلاینده های نیتروژنی 41
1-3-2-3- اثرات زیست محیطی ازن 45
1-3-2-4- اثرات زیست محیطی فلوئور 47
1-3-2-5- اثر زیست محیطی پراکسی استیل نیترات (PAN) 53
1-3-2-6- اثرات زیست محیطی باران های اسیدی 55
1-3-2-7- اثرات زیست محیطی فلزات سنگین 58
1-3-3- اثرات آلودگی محیط بر روابط بین گونه ای 61
1-3-4- اثرات آلودگی محیط بر جوامع گیاهی 65
1-3-5- پاسخ های تکاملی گیاهان نسبت به آلودگی 70
1-4- تاثیر گیاهان بر آلودگی محیط زیست 75
1-5- معرفی گونه های گیاهی مورد پژوهش 79
1-5-1- کلم زینتی؛ Brassica oleracea 79
1-5-2- عشقه؛ Hedera colchica 83
فصل دوم 88
مواد و روشها 88
2-1- سنجش رنگیزه های فتوسنتزی 90
2-1-1- سنجش کلروفیل 90
2-1-2- سنجش کاروتنوئیدها 91
2-2- سنجش فعالیت آنزیمها 93
2-2- 1- روش استخراج آنزیمی 93
2-2-2- سنجش فعالیت آنزیم کاتالاز 95
2-2-3- سنجش فعالیت آنزیم پراکسیداز 95
2-3- سنجش پروتئین 96
2-4- بررسی تشریحی 98
فصل سوم 100
نتایج 100
3-1- نتایج حاصل از سنجش میزان رنگیزه های فتوسنتزی 100
3-1-1- نتایج حاصل از سنجش میزان کلروفیل 100
3-1-1-1-نتایج حاصل از سنجش کلروفیل در گیاه کلم زینتی 100
3 – 1- 2- نتایج حاصل از سنجش میزان کاروتنوئیدها 102
3 – 1- 2- 1 – نتایج حاصل از سنجش غلظت کاروتنوئیدهای موجود در بافت برگی کلم زینتی 102
3- 1- 2- 2- نتایج حاصل از سنجش میزان کاروتنوئیدهای برگی در گیاه عشقه 103
3 – 2 – نتایج حاصل از سنجش میزان فعالیت آنزیم ها 104
3 – 2 – 1 – نتایج حاصل از سنجش فعالیت آنزیم کاتالاز 104
3-2-1-1- نتایج حاصل از سنجش میزان فعالیت کاتالازی در برگهای گیاه کلم زینتی 104
3 – 2 – 2 – نتایج حاصل از سنجش میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز 106
3-2-2-1- نتایج حاصل از سنجش فعالیت پراکسیدازی دربرگهای گیاه کلم زینتی 106
3 – 2 – 2 – 2 – نتایج حاصل از سنجش میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز در گیاه عشقه 107
3 – 3 – نتایج حاصل از سنجش پروتئین 108
3 – 3 – 1 – نتایج حاصل از سنجش میزان پروتئین در برگهای گیاه کلم زینتی 108
3 – 3 – 2 – نتایج حاصل از سنجش غلظت پروتئین در برگ های گیاه عشقه 109
3 – 4 – نتایج حاصل از بررسی های تشریحی 110
فصل چهارم 111
بحث در نتایج 111
4 – 1 – اثر آلودگی هوا بر غلظت رنگیزه های فتوسنتزی 111
4 – 1 – 1 – اثر آلودگی هوا بر میزان کلروفیل 111
4 –1-2- اثر آلودگی هوا بر میزان کاروتنوئیدها 113
4 – 2 – اثر آلودگی هوا بر فعالیت آنزیم ها 114
4 – 3 – اثر آلودگی هوا بر میزان پروتئین 115
4 – 4 – اثر آلودگی هوا بر ساختار تشریحی 116