ترجمه مقاله اثر فشار همگن بالا (HPH) در رئولوژی خواص آب گوجه فرنگی: خزش و بهبود رفتار



رشته: صنایع غذایی / شیمی

Effect of high pressure homogenization (HPH) on the rheological

properties of tomato juice: Viscoelastic properties and the Cox Merz rule

جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید

چکیده:

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارت است به عنوان جزئی یا کلی برای پردازش مواد غذایی پیشنهاد شده است. اگر چه اثرات آن بر غیر فعال کردن میکروبها به طور گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته است. تغییرات رئولوژیکی در محصولات میوه ای نیاز به توصیف بیشتر دارد. کار حاضر اثر HPH را تا 150 مگا پاسکال در خزش و بهبود خواص آب گوجه فرنگی بررسی می کند مدل مکانیکی برگر توضیح خوب برای خزش بوده و پارامترهای آن به عنوان تابعی از فشار همگن مورد بررسی قرار گرفته است. 



ادامه دارد (Full-text)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد