ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن HPH)) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی: وابسته به زمان و حالت برشی پایدار



رشته: صنایع غذایی/ شیمی

Effect of high pressure homogenization (HPH) on the rheological properties of tomato juice: Time-dependent and steady-state shear

جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید

چکیده:

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارتی است که به طور گسترده ای است که به عنوان یک مورد جزئی مطالعه شده و جایگزین برای روش حرارتی در مواد غذایی است. اگر چه غیر فعال کردن میکروب ها به طور گسترده ای مورد مطالعه است تنها چند اثر در تحقیقات گذشته بر روی تغییر است فیزیک و شیمیایی وجود دارد که به روش (HPH) بوده به ویژه آنهایی که رابطه با خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی را ارزیابی می کند (HPH) کاهش قطر ذرات توزیع اندازه ذرات متوسط (PSD) را به عهده دارد و افزایش ثبات را به وجود می آورد. 



ادامه دارد (Full-text)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد