ترجمه مقاله رطوبت وابسته به خواص فیزیکی در دانه آفتابگردان (PSH 569)



رشته: صنایع غذایی

Moisture Dependant Physical Properties of Sunflower Seed (Psh 569

جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید

چکیده: خواص فیزیکی از دانه های آفتابگردان به عنوان یک تابع به رطوبت مورد بررسی قرار گرفت. خواص مختلف فیزیکی دانه و اجزاء آنها وابسته به رطوبت هستند و به نظر می رسد در طراحی حمل و پردازش تجهیزات مهم باشد. میانگین قطر هندسی و کرویت دانه 6٫69 میلی متر و 0٫63 بود. در محدوده رطوبت 10-18٪ WB، تراکم فله از دانه 330٫7-320٫88 کیلوگرم / متر، و چگالی واقعی از 688، 10 به / 725، 56 کیلو متر افزایش یافته است ‘، وزن هزار دانه (وزن هزار دانه) از 75٫31 به افزایش کاهش 78٫86 گرم و تخلخل 51٫94-55٫77٪ بستگی دارد. در محدوده رطوبت همان ضریب اصطکاک استاتیکی 0٫51-0٫61 برای سطوح مختلف دانه، متنوع شکل می گیرد در حالی که زاویه استراحت 18٫10-24٫07 برای دانه متفاوت می باشد. سختی و نیروی ترک خوردگی اولیه برای دانه آفتابگردان با افزایش رطوبت کاهش یافته است.

واژه های کلیدی: رطوبت، حالت فیزیکی، تخلخل، آفتابگردان.  



ادامه دارد (Full-text)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد