ترجمه مقاله مشخصات خطر تغذیه ای در یک جمعیت بیمارستانی تحت نظارت دانشگاه



رشته: پزشکی

Nutritional risk profile in a university hospital population

جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید

مقدمه:

شیوع خطر تغذیه بر اساس عوامل متعدد و متفاوت می باشد. ما با هدف تعیین مشخصات خطر تغذیه ای در یک جمعیت بزرگ بیمارستان نروژی. به طور خاص سن، رده بیماری ها و بخش های بیمارستانی را درنظر گرفتیم.

مواد و روش ها: بررسی های تغذیه ای به طور معمول در بیمارستان دانشگاه Haukeland، نروژ انجام شده است. در طول هشت نظرسنجی در 2008-2009، 3279 نفر با توجه به تغذیه ابزار غربالگری خطر (NRS 2002) طبقه بندی شدند.

نتایج: در این مطالعه خطر تغذیه ای 29٪ بوده است. بالاترین مورد در بیماران مبتلا به عفونت (51٪)، سرطان (44٪) و بیماری های ریوی (42٪) و در گروه های مراقبت های ویژه (74٪)، سرطان (49٪) و ریه (43٪) بوده است. علاوه بر این، خطر تغذیه ای در 40٪ از بیماران با سن مشخص شد 80 سال در مقایسه با 21٪ از سن 40 سال و 35 درصد از بیماران مبتلا به پذیرش اورژانس در مقایسه با 19٪ با بستری های انتخابی بوده اند. موارد مربوط به اجزای ابزار، خطر تغذیه ای در بیماران مبتلا به کم BMI 20٫5 کیلوگرم / m2) 95٪) و / یا ابتلایی بالا (> 7 تشخیص) (45٪) شایعتر می باشد. با این حال آن نیز در بیماران مبتلا به BMI 2: 25 کیلوگرم / M2 (12٪ و در افراد با کمتر از 7 تشخیص (26٪) داده می شود.  



ادامه دارد (Full-text)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد