اثر کنسانتره فیبر خام (فیبر نامحلول سلولز) بر عملکرد نیمچه های گوشتی
عنوان پایان نامه : اثر کنسانتره فیبر خام (فیبر نامحلول سلولز) بر عملکرد نیمچه های گوشتی
چکیده:
در این
آزمایش اثر کنسانتره فیبر خام (فیبر نامحلول سلولز) بر عملکرد نیمچه های
گوشتی با تعداد 225 قطعه جوجه نر سویه گوشتی لوهمان در قالب طرح کاملا
تصادفی با 5 تیمار و 3 تکرار بررسی شد. سطوح مختلف کنسانتره فیبر خام شامل
1) 0 درصد 2) 25/0 درصد 3) 5/0 درصد 4) 75/0 درصد و 5) 5/0 درصد در دوره
آغازین و 25/0 درصد در دوره رشد به جیره پایه حاوی ذرت، کنجاله سویا و پودر
ماهی افزوده شدند. در طول آزمایش خوراک مصرفی، افزایش وزن زنده و ضریب
تبدیل غذایی به طور هفتگی اندازه گیری شدند. نتایج حاصل از تجزیه داده های
آماری نشان می دهند که مصرف خوراک بین تیمارها در دوره های آغازین (21-1
روزگی)، رشد (42-22 روزگی) و کل دوره (42-1) از لحاظ آماری اختلاف معنی
داری نداشتند (p>0/05). افزایش وزن بدن در بین تیمارها در دوره آغازین
غیر معنی دار بود (p>0/05)، در دوره رشد اختلاف بسیار معنی دار
(p<0/01) و در کل دوره اختلاف معنی دار بین تیمارها از لحاظ افزایش وزن
بدن وجود داشت (p<0/05). ضریب تبدیل غذایی در کلیه دوره ها اختلاف بسیار
معنی داری داشت (p<0/01). مقایسه میانگین تیمارها از لحاظ این صفت،
عملکرد بهتری را بین تیمارهای حاوی کنسانتره فیبر خام نشان داد. تجزیه لاشه
در روز 42 پرورش انجام گرفت و اندام ها به صورت درصدی از وزن زنده،
تجزیه آماری شدند. بین تیمارها صفات درصد لاشه خالص، سینه، ران، سنگدان و
قلب اختلاف معنی دار(p<0/05) و در صفات چربی بطنی و وزن روده ها
اختلافات بسیار معنی داری را نشان دادند (p<0/01). نتایج حاصل از این
آزمایش نشان داد که استفاده از کنسانتره فیبر خام در جیره می تواند سبب
بهبود افزایش وزن، ضریب تبدیل و خصوصیات لاشه شود. بیشترین درصد فیبر
بهترین عملکرد را نشان می دهد.
فهرست مطالب:
- چکیده فارسی
- مقدمه
- فصل اول – بررسی منابع
- فیبر، تعاریف و تقسیم بندی
- سلولز
- همی سلولز
- لیگنین
- پلی ساکارید های غیر نشاسته ای
- فیبر و قابلیت هضم آن
- فیبر و آثار فیزیولوژیکی آن
- فیبر، محدودیت انرژی، ممانعت فیزیکی و ویسکوزیته
- فیبر، صفرا و کلسترول
- فیبر، دستگاه گوارش، پرزها و قابلیت هضم مواد مغذی
- دستگاه گوارش
- پرز ها
- تاثیر فیبر بر قابلیت هضم مواد مغذی فصل دوم – مواد و روش ها
- مکان و زمان اجرای طرح
- آماده سازی سالن و تجهیزات
- تهیه جوجه و توزیع آن در واحد های آزمایشی
- طول دوره آزمایشی و جیره های غذایی
- طرح آزمایشی مورد استفاده، ثبت و تجزیه داده ها
- صفات مورد مطالعه
- صفات عملکرد و اندازه گیری آنها
- مقدار مصرف خوراک
- افزایش وزن
- ضریب تبدیل غذایی
- صفات لاشه و اندازه گیری آنها
- بخش های خوراکی
- بخش های غیر خوراکی
- صفات بافتی روده
- نمونه برداری
- تثبیت بافتی
- آب گیری
- شفاف سازی
- نفوذ دادن پارافین
- قالب گیری
- برش برداری قالب پارافینی
- چسباندن برش های پارافینی روی لام
- رنگ آمیزی
- لامل گذاری
- اندازه گیری های بافتی
- صفات بیوشیمیایی سرم خون و اندازه گیری آنها
- نمونه برداری
- روش اندازه گیری صفات بیوشیمیایی مورد مطالعه
- تشخیص کمی تری گلیسرید در خون با روش فتومتری
- تشخیص کمی کلسترول در خون با روش فتومتری
- آزمایش HDLکلسترول
- آزمایش LDLکلسترول
- آزمایش پروتیین تام
- آزمایش آلبومین
- آزمایش کلسیم
- آزمایش فسفر
- صفات بستر و مدفوع و اندازه گیری آنها
- بستر
- مدفوع
- ماده آزمایشی مورد مطالعه
- فصل سوم – نتایج و بحث
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل در سه هفته اول دوره پرورش
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل در سه هفته دوم دوره پرورش
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل در پایان دوره آغازین
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل در پایان دوره رشد
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در کل دوره
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر صفات لاشه
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر میزان رطوبت و ماده خشک بستر
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر میزان رطوبت و ماده خشک مدفوع
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر تری گلیسرید، کلسترول و لیپوپروتیین های سرم
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر کلسیم و فسفر سرم
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر پروتیین و آلبومین سرم
- اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر طول پرز ها و عمق کریپت های ایلیوم
- نتیجه گیری و پیشنهادات
- ضمیمه
- فهرست منابع
- چکیده انگلیسی
...فرمت فایل: DOC word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 100
پس از خرید فایل، در قسمت نظرات ، درخواست خود را درمورد امضای درخواستی ثبت کنید.
بیاد داشته باشید که ثبت
شماره تراکنش خرید فایل
و آدرس ایمیل خود،
الزامی میباشد.
پس از بررسی و
تایید خرید شما، امضای هدیه
طی چهار روز، به ایمیل شما ارسال خواهد شد.