اثر کنسانتره فیبر خام (فیبر نامحلول سلولز) بر عملکرد نیمچه های گوشتی

اثر کنسانتره فیبر خام (فیبر نامحلول سلولز) بر عملکرد نیمچه های گوشتی


عنوان پایان نامه : اثر کنسانتره فیبر خام (فیبر نامحلول سلولز) بر عملکرد نیمچه های گوشتی


چکیده: در این آزمایش اثر کنسانتره فیبر خام (فیبر نامحلول سلولز) بر عملکرد نیمچه های گوشتی  با تعداد 225 قطعه جوجه نر سویه گوشتی لوهمان در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار و 3 تکرار بررسی شد. سطوح مختلف کنسانتره فیبر خام شامل 1) 0 درصد 2) 25/0 درصد 3) 5/0 درصد 4) 75/0 درصد و 5) 5/0 درصد در دوره آغازین و 25/0 درصد در دوره رشد به جیره پایه حاوی ذرت، کنجاله سویا و پودر ماهی افزوده شدند. در طول آزمایش خوراک مصرفی، افزایش وزن زنده و ضریب تبدیل غذایی به طور هفتگی اندازه گیری شدند. نتایج حاصل از تجزیه داده های آماری نشان می دهند که مصرف خوراک بین تیمارها در دوره های آغازین (21-1 روزگی)، رشد (42-22 روزگی) و کل دوره (42-1) از لحاظ آماری اختلاف معنی داری نداشتند (p>0/05). افزایش وزن بدن در بین تیمارها در دوره آغازین غیر معنی دار بود (p>0/05)، در دوره رشد اختلاف بسیار معنی دار (p<0/01) و در کل دوره اختلاف معنی دار بین تیمارها از لحاظ افزایش وزن بدن وجود داشت (p<0/05). ضریب تبدیل غذایی در کلیه دوره ها اختلاف بسیار معنی داری داشت (p<0/01). مقایسه میانگین تیمارها از لحاظ این صفت، عملکرد بهتری را بین تیمارهای حاوی کنسانتره فیبر خام نشان داد. تجزیه لاشه در روز 42 پرورش انجام گرفت و   اندام ها به صورت درصدی از وزن زنده، تجزیه آماری شدند. بین تیمارها صفات درصد لاشه خالص، سینه، ران، سنگدان و قلب اختلاف معنی دار(p<0/05)  و در صفات چربی بطنی و وزن روده ها اختلافات بسیار معنی داری را نشان دادند (p<0/01). نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که استفاده از کنسانتره فیبر خام در جیره می تواند سبب بهبود افزایش وزن، ضریب تبدیل و خصوصیات لاشه شود. بیشترین درصد فیبر بهترین عملکرد را نشان می دهد.



فهرست مطالب:

  • چکیده فارسی
  • مقدمه
  • فصل اول – بررسی منابع
  • فیبر، تعاریف و تقسیم بندی
  • سلولز
  • همی سلولز
  • لیگنین
  • پلی ساکارید های غیر نشاسته ای
  • فیبر و قابلیت هضم آن
  • فیبر و آثار فیزیولوژیکی آن
  • فیبر، محدودیت انرژی، ممانعت فیزیکی و ویسکوزیته
  • فیبر، صفرا و کلسترول
  • فیبر، دستگاه گوارش، پرزها و قابلیت هضم مواد مغذی
  • دستگاه گوارش
  • پرز ها
  • تاثیر فیبر بر قابلیت هضم مواد مغذی فصل دوم – مواد و روش ها
  • مکان و زمان اجرای طرح
  • آماده سازی سالن و تجهیزات
  • تهیه جوجه و توزیع آن در واحد های آزمایشی
  • طول دوره آزمایشی و جیره های غذایی
  • طرح آزمایشی مورد استفاده، ثبت و تجزیه داده ها
  • صفات مورد مطالعه
  • صفات عملکرد و اندازه گیری آنها
  • مقدار مصرف خوراک
  • افزایش وزن
  • ضریب تبدیل غذایی
  • صفات لاشه  و اندازه گیری آنها
  • بخش های خوراکی
  • بخش های غیر خوراکی
  • صفات بافتی روده
  • نمونه برداری
  • تثبیت بافتی
  • آب گیری
  • شفاف سازی
  • نفوذ دادن پارافین
  • قالب گیری
  • برش برداری قالب پارافینی
  • چسباندن برش های پارافینی روی لام
  • رنگ آمیزی
  • لامل گذاری
  • اندازه گیری های بافتی
  • صفات بیوشیمیایی سرم خون و اندازه گیری آنها
  • نمونه برداری
  • روش اندازه گیری صفات بیوشیمیایی مورد مطالعه
  • تشخیص کمی تری گلیسرید در خون با روش فتومتری
  • تشخیص کمی کلسترول در خون با روش فتومتری
  • آزمایش HDLکلسترول
  • آزمایش LDLکلسترول
  • آزمایش پروتیین تام
  • آزمایش آلبومین
  • آزمایش کلسیم
  • آزمایش فسفر
  • صفات بستر و مدفوع و اندازه گیری آنها
  • بستر
  • مدفوع
  • ماده آزمایشی مورد مطالعه
  • فصل سوم – نتایج و بحث
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل در سه هفته اول دوره پرورش  
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل در سه هفته دوم دوره پرورش    
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل در پایان دوره آغازین
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل در پایان دوره رشد
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر خوراک مصرفی، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در کل دوره
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر صفات لاشه
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر میزان رطوبت و ماده خشک بستر
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر میزان رطوبت و ماده خشک مدفوع
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر تری گلیسرید، کلسترول و لیپوپروتیین های سرم
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر کلسیم و فسفر سرم
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر پروتیین و آلبومین سرم
  • اثر سطوح مختلف کنسانتره فیبر بر طول پرز ها و عمق کریپت های ایلیوم
  • نتیجه گیری و پیشنهادات
  • ضمیمه
  • فهرست منابع
  • چکیده انگلیسی
...

فرمت فایل: DOC word (قابل ویرایش) تعداد صفحات: 100


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید




پس از خرید فایل، در قسمت نظرات ، درخواست خود را درمورد امضای درخواستی ثبت کنید.

بیاد داشته باشید که ثبت شماره تراکنش خرید فایل و آدرس ایمیل خود، الزامی می‌باشد.

پس از بررسی و تایید خرید شما، امضای هدیه طی چهار روز، به ایمیل شما ارسال خواهد شد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد