ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 |
عنوان پروژه: رشته صنایع غذایی :: روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر
فرمت: powerpoint
تعداد اسلاید: ۴۳
حجم فایل: ۲۶ کیلو بایت
فهرست مطالب پاورپوینت:
دسته اول_ روشهای حجمی
دسته دوم_ روشهای وزنی
دسته سوم_ روشهای طیفی
۱- روش ژربر
وسائل لازم برای آزمایش
۱-چربی سنج
۲-سانتریفوژ
۳-وسائل اندازه گیری
۴- حمام آب
معرفهای لازم برای آزمایش
۲- الکل آمیلیک C5H11OH
طرز عمل
نتیجه گیری
اشکالات کار
شستشوی چربی سنجها
قیمت:40000ریال