عنوان پروژه: رشته صنایع غذایی :: روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر
فرمت: powerpoint
تعداد اسلاید: ۴۳
حجم فایل: ۲۶ کیلو بایت
فهرست مطالب پاورپوینت:
دسته اول_ روشهای حجمی
دسته دوم_ روشهای وزنی
دسته سوم_ روشهای طیفی
۱- روش ژربر
وسائل لازم برای آزمایش
۱-چربی سنج
۲-سانتریفوژ
۳-وسائل اندازه گیری
۴- حمام آب
معرفهای لازم برای آزمایش
۲- الکل آمیلیک C5H11OH
طرز عمل
نتیجه گیری
اشکالات کار
شستشوی چربی سنجها
قیمت:40000ریال
فهرست مطالب:
بررسی ابعاد، استانداردها و چگونگی تعیین برنامه ریزی فیزیکی:
تعیین برنامه ریزی کالبدی و سایت
ب- زوایای خاص و نوین مورد توجه پروژه
۱-۱-۶- ساختمان اداری
ج- محدودیت ها و امکانات زمین
موارد قابل توجه در طراحی ساختمان اداری
ساختمان خوابگاه
بخش خوابگاهها
کلیاتی از ویژگیهای فضاهای مسکونی
آشپزخانه:
محل ذخیره مواد و سردخانه
محل تهیه غذا
غذاخوری
محل طبخ
- محل غذاخوری
رختکن و سرویسها
محل پارک ماشین و بارانداز
منطقه یا قسمت آماده سازی
قسمت شستشو
قسمت خشک کن
رختشویخانه
سرویسها
سرو غذا
محل اتوکشی
ساختمان اجتماعات
سالن اجتماعات چند منظوره (آمفیتئاتر سرپوشیده)
نمازخانه
سالن مطالعه
کتابخانه
منابع و ماخذ
ساختمان آموزشی
آتلیهها (کلاسهای هنری)
کلاسهای آموزشی
کارگاههای تخصصی
بخش سمعی و بصری
محوطه کار و قرار گرفتن نیمکتها
محوطه تدریس
محوطه انبار و نگهداری
ماشینآلات
انبار وسایل
فضاهای سبز و ورزشی
غرفههای فروش و تریا
نگهبانی
تاسیسات
سازه
گرمایش
تهویه
نتیجهگیری جهت ریختن برنامه فیزیکی طرح
خنک سازی مکانیکی
تهویه مطبوع
توضیح روند طراحی و شکلگیری احجام در سایت
گالری
قیمت:40000ریال
فهرست مطالب:
قیمت:40000ریال
فهرست:
مقدمه
تعریف روابط عمومی
تاریخچه روابط عمومی در ایران
نقش و کارکرد روابط عمومی
سازمان و تشکیلات روابط عمومی در سازمانهای کوچک و بزرگ
واحدهای گوناگون روابط عمومی
ابزار و وسایل مورد استفاده در روابط عمومی
مدیریت و پرسنل روابط عمومی
تاریخچه روابط عمومی در سازمان صدا و سیما
بررسی تشکیلات و سازماندهی و وظایف روابط عمومی در سازمان صدا و سیما
پیشنهادهایی جهت ارتقاء سطح روابط عمومی سازمان
منابع و ماخذ (کتاب)
منابع و ماخذ (نشریات)
قیمت:50000ریال