گزارش کاراموزی کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک


فهرست

مقدمه و شرح محل کار آموزی1

گزارش کار 2

بویلر 2

تقسیم بندی بویلرها 3

شرایط آب تغذیه دیگ4

موقعیت نصب بویلرها5

مروری بر سیکل های اصلی واحد تولید بخار5

  ساختمان و بدنه بویلر7

وسایل و اتصالات دیگ8

وسایل کمکی به کار رفته در بویلرها9

تله بخار 13

مشکلات معمول در تله های بخار13

مشعل 15

چشم الکتریکی (فتوسل) 18

جرقه زن الکتریکی گازی19

روش کنترل مشعل خودکار19

سیکل سوخت20

سیکل هوا و دود 22

مبدل حرارتی23

انواع مبدل های پوسته و لوله25

پمپ ها27

پمپ های سری و موازی28

عیوبی که ممکن است در سیستم کار به وجود آید28

عکس هایی از دستگاه های حرارتی و برودتی محل کار آموزی33



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد