ترجمه مقاله فن آوری و سنجش آخرین تشخیص پاتوژن در بررسی شیر


Recent sensing technologies for pathogen detection in milk: A review

رشته: صنایع غذایی

جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید

چکیده
کنترل کیفیت با استفاده از تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی در صنایع لبنی تولید حجم زیادی از نمونه ها را به خود اختصاص داده است. هزینه های مرتبط قابل توجه می باشند. توسعه و استفاده از سیستم های سریع، حساس و مقرون به صرفه برای تشخیص پاتوژن در شیر می تواند به این صنعت در کاهش سربار کمک کند، محققاه دنبال یک راه حل جدید در کشاورزی لبنی و تولید مدیریت دقیق و باز کردن بازارهای جدید می باشند. پیشرفت های اخیر در فن آوری سنجش از پاتوژن برای تجزیه و تحلیل شیر، به ویژه تقویت اسید نوکلئیک و حسگرهای زیستی، در اینجا بررسی می شود. اهمیت نمونه، احتمال تشخیص و حد تشخیص عملی واضح می باشد. مواد و روش ها برای پیش فرآوری نمونه در ارتباط با روش های تشخیص قابل اجرا بحث شده اند. یافته های عمده خلاصه یا از چشم انداز آینده برای الهام بخشیدن به ایده های جدید در جامعه علمی هستند.
کلمات کلیدی: پاتوژن شیر تشخیص، احتمال تشخیص، آزمایشگاه بر روی تراشه 

 

مقدمه:
تست پاتوژن از غذا منتقل می شود و با معرفی تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی (HACCPs) تنظیم می شود (EC بهداشتی و حمایت از مصرف کننده اداره کل، 2005؛ FDA، 1997). بر اساس تجزیه و تحلیل خطر همراه تولید و توزیع زنجیره ای، HACCP ترویج شناسایی نقاط بحرانی را برای نمونه برداری و آزمایش خواهد داشت. هدف آن برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی است. در نتیجه موازی، با جلد تست افزایش می یابد و به سمت تشخیص پاتوژن در محل کارخانه تولید (Alocilja و Radke، 2003) منتقل شده است. بخش های لبنی با “بالاترین نرخ تست در کارخانه فرآوری” ارائه می شوند، اما با وجود کنترل کیفیت، تبرید، پاستوریزاسیون و دمای فوق العاده بالا (UHT)، شیوع بیماری ناشی از توجه به مصرف بهداشتی افزایش یافته است، اما محصولات لبنی آلوده گزارش شده است (Ackers همکاران AI، 2000؛ Buyser همکاران AI، 2001؛ مورگان و همکاران AI، 2009؛ اشمید همکاران AI، 2009؛ آپتون و Coia، 1994).

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد