اثر فشار همگن بالا (HPH) در رئولوژی خواص آب گوجه فرنگی

عنوان انگلیسی مقاله: Effect of high pressure homogenization (HPH) on the rheological properties of tomato juice: Creep and recovery behaviours
عنوان فارسی مقاله: ترجمه مقاله اثر فشار همگن بالا (HPH) در رئولوژی خواص آب گوجه فرنگی: خزش و بهبود رفتار
دسته: کشاورزی
فرمت فایل ترجمه شده: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 22

دانلود اصل مقاله انگلیسی

ترجمه سلیس و روان مقاله آماده خرید می باشد.


چکیده

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارت است به عنوان جزئی یا کلی برای پردازش مواد غذایی پیشنهاد شده است. اگر چه اثرات آن بر غیر فعال کردن میکروبها به طور گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته است. تغییرات رئولوژیکی در محصولات میوه ای نیاز به توصیف بیشتر دارد. کار حاضر اثر HPH را تا 150 مگا پاسکال در خزش و بهبود خواص آب گوجه فرنگی بررسی می کند مدل مکانیکی برگر توضیح خوب برای خزش بوده و پارامترهای آن به عنوان تابعی از فشار همگن مورد بررسی قرار گرفته است.   پردازش به روش HPH افزایش در خاصیت الاستیک و رفتار ویسکوزیته آب گوجه فرنگی را نشان می دهد که می تواند به اختلال حرارت معلق در طول پردازش نسبت داده شود. علاوه بر این مدل های تشکیل دهنده می تواند محصول داخلی ساختار را نیز تحت تاثیر قراردهد. نتایج به دست آمده در برنامه های کاربردی ممکن است از فرایند HPH به عنوان یک ابزار ارزشمند برای ترویج تغییرات فیزیکی در مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه ها: خصوصیات خزشی قابل بازیابی – فشار همگن بالا – علم جریان و تغییر شکل ماده – آب گوجه فرنگی


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد