ترجمه مقاله روند خشک کردن ماکرویو تفاله گوجه فرنگی: اثر از دست دادن آب اسموزی

عنوان انگلیسی مقاله: Microwave drying kinetics of tomato pomace: Effect of osmotic dehydration
عنوان فارسی مقاله: ترجمه مقاله روند خشک کردن ماکرویو تفاله گوجه فرنگی: اثر از دست دادن آب اسموزی
دسته: مقالات علمی و ISI
فرمت فایل ترجمه شده: فایل Word ورد 2007 یا 2003 (Docx یا Doc) قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 24

دانلود اصل مقاله انگلیسی

ترجمه سلیس و روان مقاله آماده خرید می باشد.


چکیده:

تولید رب گوجه فررنگی مقادیر عظیمی از تفاله گوجه فرنگی که محصول زائد هستند. مقدار زیادی از زباله تفاله تبدیل شدن به یک مشکل زیست محیطی جدی واتلاف منابع است. در این کار، یک مطالعه در خشک کردن مایکروویو از تفاله گوجه فرنگی و اثر از دست دادن آب اسمزی با استفاده از کلرید سدیم را برای هدف تولید محصولات خشک شده، که می تواند به عنوان کود و یا خوراک دام استفاده شودانحام می شود. اثر سطح قدرت مایکروویو و غلظت Nacl در میزان خشک شدن تفاله گوجه فرنگی مورد بررسی قرار گرفت. مشخص شد که با مایکروویو خشک کردن می تواند مورد استفاده قرار گیرد. و به طور موثر برای خشک کردن چنین محصول زباله ها کاهش از زمان در روند خشک کردن است.   سرعت خشک شدن بود که برای افزایش دوزمایکروویو و غلظت نمک در محلول اسمزی یافت. خشک کردن سرعت ثابت برای افزایش چشمگیری با افزایش نمک تا حدود m1/0 پیدا شد، و پس از ان شروع به کاهش به طور پیوسته به عنوان غلظت نمک را افزایش دهد بیشتر است. رطوبت موثر از نفوذ 1014*6010 به 6. 0 * 10 – ک / 6m2، در محدوده توان خروجی مایکروویو مورد مطالعه متفاوت است.


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد