ترجمه مقاله نمک به عنوان یک آلاینده زیست محیطی، انواع آن، اثر آن بر روی گیاهان و روش های موجود برای زدودن نمکها



رشته: شیمی / کشاورزی

Salts as potential environmental pollutants , their types , effects on plants and approaches for their phytoremediation

دانلود رایگان مقاله انگلیسی اینجا را کلیک نمایید

چکیده:

با توجه به افزایش جمعیت جهان تقاضا برای مواد غذایی به طور چشمگیری افزایش یافته است و این مشکلی است که باید به طور اساسی مورد بررسی قرار گیرد. تحت این شرایط، تعادل بین تولید مواد غذایی و مصرف بستگی به بهره وری کشاورزی خواهد داشت. با این حال، افزایش جمعیت جهان و کاهش مناطق کشاورزی به دلایل بسیاری از جمله صنعتی سازی، گرم شدن کره زمین، استفاده بیش از حد از آب و غیره ما را به مجبور استفاده از اراضی زراعی موثر و همچنین مناطق شور مستعد کرده است. مناطق کشاورزی با حاصلخیزی کم و یا مناطق غیر کشاورزی باید به مناطق کشاورزی برای تولید مواد غذایی اضافه شوند. برای این کار بسیاری از استراتژی های پرورش و بهبود ارزیابی شده اند، ولی تا به حال، تعداد کمی از آنها با موفقیت برای دستیابی به اهداف مشخص رسیده اند. مکانیسم های فیزیولوژیکی، ژنتیکی و بیوشیمیایی برای گیاهان بسیار پیچیده هستند، بنابراین، پرورش یک گیاه مقاوم در برابر آنها و یا با تحمل در برابر استرس امکان پذیر خواهد بود. 



ادامه دارد (Full-text)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد